Garantie 60 de zile

Comandati acum Alcachofa Extrem si nu veti fi dezamagit. Fiecare dintre noi isi doreste un corp frumos, iar acest lucru poate fi realizat doar cu Alcachofa Extrem. In cazul in care, din orice fel de problema, acesta nu da rezultatele asteptate, puteti returna produsul si sa va primiti banii inapoi in 30 de zile. Daca doriti sa apelati la politica de retur, pasii care trebuie urmati sunt:

1    Trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa vanzari@alcachofaextrem.ro inainte de a trimite produsul, pentru a putea primi numarul de retur (nr de forma Rxxxx).

2    Produsele returnate trebuie trimise la adresa strada Ziduri Intre Vii, nr 19,bl. A, ap 191, Bucuresti, pe numele Alcachofa Extrem. Produsele pot fi trimise numai cu o firma de curierat rapid, taxele de expeditie fiind suportate de catre client.

3    Produsele trebuie sa fie insotite de ambalajul original si sa contina o copie dupa factura care s-a emis la vanzare.

4    Ambalajul cutiilor trebuie sa fie intr-o stare buna (sa nu fie sparte, rupte sau sa aiba eticheta deteriorata).

5    Pentru a va califica pentru un retur trebuie sa ne trimiteti pachetul inapoi cu un flacon de alcachofa desfacut sau chiar gol alaturi de toate celalalte flacoane sigilate de Alcachofa Extrem.

6    Returnarea banilor se va face integral dupa achitarea urmatoarelor taxe:

1    - Taxa de transport – 20 ron

7    Returnarea banilor se va face doar in cont bancar si intr-un termen de maxim 30 de zile de la primirea coletului de la dumneavoastra.

Prevederile acestei politici de garantie sunt valabile doar pentru comenzile efectuate in conditiile prezentului site. Achizitiile efectuate prin programe promotionale se supun prevederilor legale nefiind acoperite de conditiile prezentei politici de garantie.